top of page

Mindful scheiden, kan dat wel?

Mindful scheiden, kan dat wel? Een scheiding is een life-event. Een intens proces, wat vaak veel vraagt van ouders en kinderen. Juist daarom verdient het alle aandacht. Aandacht voor het proces bij kinderen, aandacht voor het proces als vrouw/man, partner/ex-partner, aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling, en met de wetenschap dat ook de andere ouder zijn/haar eigen proces heeft en er voor een goede balans onderlinge afstemming nodig is. Hoe lastig dat soms ook is.


Met mijn praktijk mindful scheiden ondersteun ik ouders en kinderen die willen weten waar ze staan in het proces en ervoor open staan om te onderzoeken wat nodig is voor meer balans. Balans in het eigen verwerkingsproces, balans in de opvoeding als alleenstaande ouder, of balans in hoe het kind zijn eigen plek in de scheiding ervaart.Mijn logo symboliseert mijn inzet. Ik vertel je erg graag meer over als we elkaar spreken.

Comments


bottom of page